login popup not working in tomcat9 when I click the server status

0 votes

I'm not getting the login popup while using tomcat9(latest). If I click the server status, it takes me to an error page without any login popup and displays the 403 error. The user is configured with manager and admin gui but still no popup.

Jul 12, 2018 in DevOps Tools by Atul
• 10,200 points
20 views

1 answer to this question.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
0 votes
Try and install tomcat 8.0.41. It is stable, managed and bug free. Tomcat9 is not yet managed. You can also try tomcat 8.5 if you want.
answered Jul 12, 2018 by DareDev
• 6,520 points

Related Questions In DevOps Tools

0 votes
3 answers
0 votes
2 answers
0 votes
1 answer

How do I kill Wagtail server?

Here is the explanation regarding the above ...READ MORE

answered Jun 25, 2018 in DevOps Tools by anonymous
33 views
0 votes
1 answer

How do I deploy to multiple servers using the same context root?

  If you're deploying to multiple servers ...READ MORE

answered Jul 2, 2018 in DevOps Tools by Kalgi
• 35,800 points
35 views
0 votes
1 answer
+13 votes
2 answers
+1 vote
3 answers

How do I check and export sonarqube analysis reports in embedded db?

Browse to sonarqube web instance to access ...READ MORE

answered Jul 2, 2018 in DevOps Tools by DareDev
• 6,520 points
1,503 views
0 votes
1 answer

dpkg a deb file in a local fodler on vagrant

Copy the file in the vagrant folder ...READ MORE

answered Jun 14, 2018 in DevOps Tools by DareDev
• 6,520 points
33 views

© 2018 Brain4ce Education Solutions Pvt. Ltd. All rights Reserved.
"PMP®","PMI®", "PMI-ACP®" and "PMBOK®" are registered marks of the Project Management Institute, Inc. MongoDB®, Mongo and the leaf logo are the registered trademarks of MongoDB, Inc.