Unable to start Bluemix MobileFirst services starter app

0 votes

I have created a MobileFirst starter app on the Bluemix platform. I am using the default code generated on an app creation. On app start, cf logs <appname> shows

ERR Instance (index 0) failed to start accepting connections

Is there any issue with the US-South region? What could be causing this issue?

Sep 11, 2018 in IoT (Internet of Things) by Upasana
• 8,620 points
64 views

1 answer to this question.

0 votes

 Having used both the Classic UI and the "New Experience" UI. I suggest you try again, it should work.

answered Sep 11, 2018 by Annie97
• 2,200 points

Related Questions In IoT (Internet of Things)

0 votes
1 answer

Unable to connect IBM Bluemix to NodeMCU using TLS Protocol

I've captured the your client hello in ...READ MORE

answered Oct 11, 2018 in IoT (Internet of Things) by anonymous2
• 4,280 points
188 views
0 votes
1 answer

Unable to communicate to device with .local domain using android, corova-zeroconf-plugin

Use IP address instead of http://iotdevice.local..Use htt ...READ MORE

answered Aug 2, 2018 in IoT (Internet of Things) by anonymous2
• 4,280 points
630 views
0 votes
1 answer

Using FIWARE to start Cygnus as a Service in IoT Solution

Cygnus is supposed to create /var/run/cygnus/ when started. You ...READ MORE

answered Aug 13, 2018 in IoT (Internet of Things) by anonymous2
• 4,280 points
195 views
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer

MQTT : Connection lost on MQTT subscriber to Internet of Things Server

An invalid topic "matteo" seems to be causing the ...READ MORE

answered Oct 3, 2018 in IoT (Internet of Things) by Annie97
• 2,200 points
2,238 views
0 votes
1 answer

Server connection to iot device

It depends on the kind of socket, ...READ MORE

answered Oct 3, 2018 in IoT (Internet of Things) by anonymous2
• 4,280 points
507 views
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer